Algemene voorwaarden

*Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 09-11-2017.

Jorplace BV (Jorplace) details

 

Jorplace is geregistreerd bij de kamer van Koophandel.

KvK-nummer: 27320134

VAT/BTW-nummer: NL819509899B01
E-mail: [email protected]

 

 

Jorplace Beach Hostel

Keizerstraat 296

2584 BN Scheveningen

The Netherlands

 

Jorplace – Huisregels en Algemene Voorwaarden

Let op: de in dit document beschreven huisregels gelden als verplichte gedragsrichtlijnen voor alle gasten van Jorplace BV (Jorplace) en dienen te worden nageleefd. Wanneer gasten, voor welke reden dan ook, er niet in slagen om deze richtlijnen te honoreren, mag de crew van Jorplace de gasten te allen tijde wijzen op de algemene voorwaarden die eveneens in dit document worden beschreven. De algemene voorwaarden omvatten onder andere (financiële) consequenties die het niet naleven van de huisregels met zich meebrengt.

Artikel 1 | Boekingen

 

1.1 ‘First come, first served’ policy

Voor alle gasten is het belangrijk om te weten dat Jorplace werkt met een “First come, first served” policy. Het is daarom niet mogelijk een optie te nemen op onze kamers en bedden. De actuele offerte is gebaseerd op de datum, het aantal gasten en nachten, wat betekent dat de prijs kan variëren wanneer de aanvraag wijzigt.

1.2 Betalingen en reserveringen

1.2.1 Wanneer is mijn reservering bevestigd?

Bij bevestiging van de reservering per mail gelden onze annulerings voorwaarden.
De annuleringsvoorwaarden hieronder zijn te allen tijde van toepassing.

Betalingen van reserveringen dienen binnen 5 werkdagen op de rekening van Jorplace te staan.

1.3 Boekingswijzigingen

Voor wijzigingen in de boeking nadat deze is bevestigd, brengt Jorplace 15 euro administratiekosten in rekening.

1.4 Annuleringsvoorwaarden

Het is bij Jorplace mogelijk om een reservering te annuleren, echter zijn daar wel kosten aan verbonden. Annuleren kan uitsluitend door te mailen naar [email protected]vermeldt in deze mail ook je boekingsreferentie.

* niet geldig voor non-refundable boekingen

* BIJ HET EENMALIGE VERPLAATSEN VAN EEN BESTAANDE RESERVERING  DOOR HET CORONA  VIRUS BLIJVEN DE OUDE VOORWAADEN  VAN DE EERSTE RESERVERINGS DATUM BESTAAN. VERPLAATSEN IS EENMALIG MOGELIJK.

RESTITUTIE IS NIET MOGELIJK!

1.4.1Annuleringsbeleid voor boekingen voor minder dan 6 personen:

- Annuleringen tot 14 dagen voor aankomst worden volledig gerestitueerd.

- Annuleringen tot 7 dagen voor aankomst wordt 50% van de totale boeking in rekening gebracht.

- Annuleringen minder dan 7 dagen voor aankomst kunnen niet gerestitueerd worden.

 

1.4.1.1Annuleringsbeleid voor boekingen meer dan 6 personen:

Tot 4 maanden voor aankomst reservering annuleren – 25 procent

1.4.2.1 Wanneer gasten de reservering willen annuleren tot 4 maanden voor aankomst, wordt 25 procent van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit heeft betrekking op de kosten voor de accommodatie, overige onderdelen zijn uitgesloten. Het bedrag dat wordt ingehouden, staat gelijk aan het aantal personen en/of aantal nachten dat wordt geannuleerd.

1.4.2.2 Tot 3 maanden voor aankomst reservering annuleren – 50 procent

Wanneer gasten de reservering willen annuleren tot 3 maanden voor aankomst, wordt 50 procent van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit heeft betrekking op de kosten voor de accommodatie, overige onderdelen zijn uitgesloten. Het bedrag dat wordt ingehouden, staat gelijk aan het aantal personen en/of aantal nachten dat wordt geannuleerd.

1.4.3 Tot 2 maanden voor aankomst reservering annuleren – 75 procent

Wanneer gasten de reservering willen annuleren tot 2 maanden voor aankomst, wordt 75 procent van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit heeft betrekking op de kosten voor de accommodatie, overige onderdelen zijn uitgesloten. Het bedrag dat wordt ingehouden, staat gelijk aan het aantal personen en/of aantal nachten dat wordt geannuleerd.

1.4.4 Tot 1 maand voor aankomst reservering annuleren

Wanneer gasten de reservering willen annuleren tot 1 maand voor aankomst, wordt 100 procent van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit heeft betrekking op de kosten voor de accommodatie, overige onderdelen zijn uitgesloten. Het bedrag dat wordt ingehouden, staat gelijk aan het aantal personen en/of aantal nachten dat wordt geannuleerd.

1.4.5 Extra

Overige onderdelen zoals ontbijt en barbecue worden volledig gerestitueerd voor elke annulering ten minste 14 dagen voor aankomst.

 

Artikel 2 | In- en uitchecken

Check-in15.00 – 18.00 uur
Check-out08.00 – 10.30 uur

2.1 Inchecken

Wanneer je incheckt krijg je het volgende mee:

 • De sleutelkaart van je kamer
 • Een driedelig bedlinnenset

Na het inchecken is er geen refund mogelijk.

Let op! Wanneer je eenmaal bent ingecheckt, is er onder geen enkele voorwaarde geld teruggave mogelijk.

2.2 Uitchecken

Wanneer je uitcheckt dien je de volgende items weer in te leveren bij de balie:

 • De sleutelkaart van je kamer
 • Een driedelig bedlinnenset: deze dien je zelf van je bed en dekens te verwijderen, mee te nemen naar de balie en op de daarvoor bestemde ‘gebruikte bedlinnen’-stapel te leggen.

Artikel 3 | Borg

Bij het inchecken vraagt Jorplace aan al haar gasten om een borgsom veilig te stellen. De borg dient om Jorplace financieel te beschermen tegen mogelijke en onvoorziene ongelukken, beschadigingen en verloren Jorplace items tijdens het verblijf van een gast. De borgsom is er in een aantal vormen, afhankelijk van de verblijfsvorm van de gast(en). Een uitleg van de verschillende borgsommen is hieronder beschreven.

3.1 Individuele borg

Alle gasten van Jorplace Beach Hostel dienen een persoonlijke, individuele borg te betalen. Deze bedraagt 20 euro en dient contant te worden betaald.

3.1.1 Waarvoor betaal ik mijn individuele borg?

De borg beschermt Jorplace op financieel gebied tegen mogelijke en onvoorziene ongelukken, beschadigingen en verloren Jorplace items tijdens het verblijf van een gast. Voorbeelden van wanneer (er een deel van) de borgsom kan worden ingehouden zijn als volgt:

 • Sleutelkaart: bij het verlies of beschadigen van de sleutelkaart.
 • Bedlinnenset: bij het onjuiste gebruik, niet gebruiken, niet retourneren of het beschadigen van het bedlinnen.
 • Huisregels: wanneer de huisregels niet worden nageleefd.

3.1.2 Sleutelkaart

Gasten krijgen bij het inchecken een sleutelkaart toegekend die toegang geeft tot het hostel en hun kamer. Deze sleutelkaart dient de gast zelf goed te bewaren en onbeschadigd weer in te leveren bij de check-out.

3.1.3 Bedlinnen

Jorplace werkt hard om haar hostel brandschoon te houden en hygiëne staat op de eerste plaats. Jorplace verwacht dezelfde instelling van haar gasten. Om gasten te helpen bij het schoon en hygiënisch houden van Jorplace wordt een driedelige bedlinnen set inbegrepen bij de verblijfsprijs. Jorplace verplicht gasten om deze set te gebruiken, te verzorgen en na het verblijf zelf in te leveren bij de balie.

Let op: het gebruik van eigen slaapzakken, kussens, dekens en andere items is niet toegestaan. Dit is ook met de reden dat Jorplace van deze items de hygiëne niet kan garanderen of vaststellen en de andere gasten en zichzelf zo goed mogelijk streeft te beschermen.

3.2 Groepsborg

Wanneer gasten met een groep komen, vraagt Jorplace de groep om ook gezamenlijk een borg veilig te stellen. Deze borg wordt veilig gesteld in de vorm van reservering op de creditcard die gekoppeld is aan de hoofdboeker en waar eventueel achteraf het bedrag vanaf kan worden geschreven.

3.3 Schade en boetes

De individuele borg dekt vaak de kleine beschadigingen en verloren goederen, maar wanneer gasten grote schade aanrichten heeft Jorplace te allen tijde het recht om een boete uit te schrijven en/of de (individuele en groeps-)borg in te houden.

Let op: Elke vorm van schade aan of misbruik van Jorplace, de gasten of de medewerkers tijdens het verblijf bij Jorplace, leidt tot een onmiddellijk vertrek en een boete gelijk aan de schade of vervangingswaarde.

 

3.3.1 In welke situaties kan Jorplace de groepsborg inhouden?

Jorplace heeft de ervaring dat wanneer er grote groepen verblijven in het hostel, sommige situaties kunnen escaleren. Dit zorgt voor ongewenste onrust en soms zelfs voor schade in en aan het hostel. In deze situaties is Jorplace genoodzaakt om (een deel van) de groepsborg in te houden om de schade te compenseren.

De volgende schadesoorten worden niet getolereerd door Jorplace en zullen resulteren in het direct verwijderen van een gast, het inhouden van een borg en mogelijk het opleggen van een extra boete.

Soort schade of verstoringSpecifiek
Schade aan, in en rondom het Jorplace hostelInclusief kamers, gangen, toiletten, douches, bedden, matrassen, gordijnen, muren, het dak, het plafond, wastafels, de keuken, de bar en alle gemeenschappelijke ruimtes.
Brandblusser, -slang en alarmHet onnodige of ongepaste gebruik van de brandblusser of brandslang. Het onnodig af laten gaan van het alarmsysteem of rookmelder. Waarschuwing: het brandalarmsysteem is geen speelgoed! Beschadigen of onnodig af laten gaan van het brandalarmsysteem zal onmiddellijk leiden tot een boete vanaf 5000 euro en compensatie van klachten van andere gasten. Wanneer de brandweer arriveert, is de boete vanaf 8000 euro.
Consumeren van alcohol en rokenHet verboden gebruik van alcohol of het roken in de kamers, gangen en overige ruimtes van Jorplace.
Roken binnen het hostel zorgt voor een minimale boete van 300 euro.
BevuilingBevuiling door bijvoorbeeld overgeven, urineren, bloeden (etc.) in kamers, gangen en overige ruimtes van Jorplace zorgt voor een minimale boete van 300 euro.
Verboden middelenBezit en of gebruik van (soft of hard)drugs en/of wapens zorgt voor een minimale boete van 500 euro en verwijdering uit het hostel.
IntimidatieIntimideren, storen, of lastigvallen van andere gasten, crew of huisdieren zorgt voor een minimale boete van 500 euro en directe uitzetting uit Jorplace.

3.3.2 Hoeveel bedraagt een mogelijk geautoriseerd bedrag van de groepsborg?

Om schade financieel te kunnen opvangen, heeft Jorplace een borgschaal vastgesteld. Let op: uiteraard wordt de borg niet ingehouden tenzij er een vorm van schade ontstaat. In deze tabel geeft Jorplace aan hoe de bedragen correleren aan de grootten van de groepen.

Groepsgrootte (gasten)Geautoriseerd bedrag (euro)
6-15450
16 -25750
26-801500
80+3000

Artikel 4 | Gedrag

4.1 Eten en drinken

Gasten mogen vrij gebruik maken van de gastenkeuken, lounge en tuin van Jorplace. Alleen in de keuken, lounge en tuin is het toegestaan om eten en drinken te nuttigen. In de rest van het hostel, inclusief de kamers, is eten en drinken streng verboden in verband met het behouden van een hygiënische omgeving.

4.2 Alcohol

Het is verboden om naar Jorplace eigen alcohol mee te nemen en te nuttigen. Heb je zin in een biertje of een wijntje? Schuif dan aan bij de bar en laat je verwennen door ons barpersoneel!

4.3 Stilte

Jorplace is een drukke plek waar veel gasten naar binnen en buiten gaan. Houd rekening met de andere gasten en houdt het na 21.00 uur stil.

4.4 Feest

Het is geen geheim: bij Jorplace houden we van een feestje. Wanneer wij weer een knalfuif organiseren, word je daarover van te voren op de hoogte gesteld tijdens het inchecken. Ben je geen feestbeest? Jorplace verkoopt oordopjes voor 50 eurocent per set.

4.5 Snurken

Snurken kan vooral in een dorm-kamer ontzettend storend zijn voor de andere gasten. Als je weet dat je snurkt, raden we je aan om oordopjes te verzorgen voor je buren. Jorplace verkoopt oordopjes voor 50 eurocent per set. Je kunt je buren ook attenderen op je snurk gedrag en ze vragen om je (zachtjes) wakker te maken, wanneer het geluid onverdragelijk blijkt.

4.6 Seks

Het is verboden om seks te hebben in het gehele hostel.

4.7 Roken, drugs en wapens

Bij Jorplace wordt het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer, de vervaardiging etc. van verdovende middelen, stimulerende middelen, bedwelmingsmiddelen, roesmiddelen, geestverruimende middelen, verboden middelen, dope en wapens niet getolereerd. Het bezit of gebruik van (soft of hard)drugs of wapens bij Jorplace leidt tot onmiddellijke en permanente verwijdering uit het hostel. Roken is alleen toegestaan in de tuin. Blowen is in het gehele hostel niet toegestaan.

4.8 Eigen verantwoordelijkheid

Jorplace doet er alles aan om het hostel zo veilig mogelijk te houden, maar vraagt haar gasten om mee te denken, voorzichtig te zijn en zo goed mogelijk op hun eigen spullen te letten. Gasten worden gevraagd om geen waardevolle spullen te laten slingeren en deze veilig op te bergen. Jorplace stelt een aantal veilige kluisjes ter beschikking, maar gasten dienen zelf voor een passend (hang)slot te zorgen! Jorplace wilt benadrukken dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de eigendommen van de gasten.

Artikel 5 | Noodsituaties

De Jorplace staff is getraind in het handelen in noodsituaties. In het geval van een noodsituatie zijn er BHV’ers (bedrijfshulpverleners) en nooduitgangen aanwezig. Belangrijk is dat het de eigen verantwoording is van de gasten om op de hoogte te zijn van alle vluchtwegen.

5.1 Brand

In het geval van brand is de verzamelplaats aan de overkant van de weg (de Keizerstraat) aan de voorkant van Jorplace, voor de bloemenwinkel “‘t Toefje”.

Artikel 6 | Extra

6.1 Go green: verbruik

Jorplace doet haar best om bij te dragen aan een groene toekomst en vraagt gasten daarom ook om water en elektriciteit te besparen wanneer het kan.

6.2 Go green: recycle

Jorplace houdt van recyclen! Houd glas, papier, plastic en overig afval gescheiden.

Speciale, gescheiden bakken zijn te vinden in de gastenkeuken en bij de containers aan de overkant van Jorplace.

6.3 Hygiëne

Jorplace neemt alle mogelijke maatregelen om het hostel zo schoon mogelijk te houden en brandt en stoomt regelmatig de bedden, kamers en gemeenschappelijke ruimtes schoon om ongewenste onreinheden (bed bugs, bacteriën en ander vuil) te bestrijden en onmiddellijk uit te roeien. Helaas kan Jorplace niet alle onreinheden altijd op tijd verhelpen. Jorplace onderstreept het feit dat ze niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die ontstaan door de aanwezigheid van onreinheden die door het komen en gaan van gasten zijn ontstaan. Jorplace is daarbij ook niet verplicht om financiële compensatie te bieden voor eventuele kosten (denk aan vervangend hotel, medische kosten of vervanging van persoonlijke bezittingen, etc.) die hieruit ontstaan.

Artikel 7 | Rechten Jorplace

 • Jorplace behoudt zich het recht voor om te allen tijde deze huisregels eenzijdig te wijzigen.
 • Jorplace behoudt zich het recht voor om te allen tijde na te gaan of de huisregels door de gasten op de juiste manier worden nageleefd. Dit kan betekenen dat gasten worden aangesproken of dat de staff van Jorplace van tijd tot tijd een kamer-check uitvoert.
 • Jorplace behoudt zich het recht voor om te allen tijde gasten die de huisregels niet naleven te verwijderen en de borg in te houden.
 • Jorplace behoudt zich te allen tijde het recht voor om gasten per direct en permanent te verwijderen uit het hostel, wanneer zij dat noodzakelijk achten.
 • Als de werkelijke schade hoger is dan het totaal geautoriseerde bedrag, behoudt Jorplace zich te allen tijde het recht voor het bedrag van de boete aan te passen.

Artikel 8 | Algemene voorwaarden Jorplace

8.1 Strekking van de algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Jorplace zijn van toepassing op het maken en de inhoud van alle overeenkomsten tussen Jorplace en haar gasten, evenals alle aanbiedingen met betrekking tot het maken van dergelijke overeenkomsten, met uitsluiting van alle andere algemene voorwaarden. Indien andere algemene voorwaarden naast deze daadwerkelijk van kracht zijn, prevaleren de algemene voorwaarden van Jorplace in het geval dat zich een conflict voordoet. Afwijking van de algemene voorwaarden van Jorplace is alleen mogelijk wanneer dit schriftelijk en per geval wordt vastgelegd. De algemene voorwaarden van Jorplace hebben betrekking op alle natuurlijke personen en rechtspersonen die Jorplace gebruikt of heeft gebruikt bij het sluiten en/of uitvoeren van een overeenkomst of een andere overeenkomst of in het runnen van Jorplace. De algemene voorwaarden van Jorplace zijn van toepassing op alle overeenkomsten, de laatste geldige versie van de algemene voorwaarden van Jorplace wordt geacht van toepassing te zijn op alle volgende overeenkomsten tussen dezelfde partijen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

8.2 Het maken van overeenkomsten

Jorplace kan te allen tijde en om welke reden dan ook weigeren een overeenkomst aan te gaan, tenzij een dergelijke weigering uitsluitend is gebaseerd op een of meer van de redenen genoemd in Clausule 429 van het Wetboek van Strafrecht (discriminatie). Alle aanbiedingen die Jorplace in verband met het maken van een overeenkomst doet, zijn vrijblijvend en afhankelijk van “de beschikbaarheid (of capaciteit)”. Als Jorplace de genoemde beperking oproept binnen een periode die redelijk kan worden geacht in de omstandigheden volgend op de aanvaarding door de klant van het aanbod, dan wordt de beoogde overeenkomst geacht niet te zijn gedaan. Als Jorplace de klant (optiehouder) een recht van eerste weigering heeft verleend, kan dit recht niet worden ingetrokken, behalve indien en voor zover een andere potentiële klant een aanbod doet aan Jorplace om een ​​overeenkomst aan te gaan met betrekking tot alle of een deel van de services die verschuldigd zijn in de keuze. In dat geval moet de optiehouder van Jorplace op de hoogte worden gesteld van dit aanbod, waarna de optiehouder moet aangeven of hij al dan niet gebruik wil maken van het recht van eerste weigering. Als de optiehouder niet aangeeft dat hij het recht van eerste weigering wil opnemen, vervalt dit recht. Een recht van eerste weigering kan alleen schriftelijk worden verleend.

8.3 Algemene verplichtingen

Volgens de voorwaarden van de horecaovereenkomst is Jorplace, onverminderd de bepalingen in de volgende artikelen, gehouden om de overeengekomen diensten op de overeengekomen tijdstippen te leveren op de gebruikelijke wijze in een hostel. De hierboven genoemde verplichting is niet van toepassing:

 • in geval van overmacht aan de zijde van Jorplace zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Jorplace;
 • als de gast niet arriveert of meer dan een half uur te laat arriveert;
 • indien de betaling door de klant van de waarborgsom / tussentijdse betaling als bedoeld in de algemene voorwaarden van Jorplace niet tijdig plaatsvindt;
 • als de klant niet tijdig een omzetgarantie verstrekt, ondanks een verzoek daartoe;
 • als de klant op enige andere manier niet aan al zijn verplichtingen jegens Jorplace voldoet in welk opzicht dan ook, is Jorplace niet verplicht om eigendommen van de gast te accepteren en/of in bewaring te nemen. Jorplace is nooit verplicht om huisdieren van de gast toe te laten en kan aan deze toelating voorwaarden verbinden.

8.4 Specifieke verplichtingen en voorwaarden

Jorplace heeft de huisregels opgehangen of aangebracht en neergelegd op een duidelijk zichtbare plaats ter informatie van haar gast(en). Op verzoek worden de huisregels schriftelijk aan de gast overgedragen. De gast is verplicht om de huisregels na te leven. Jorplace is gerechtigd de levering van diensten aan een gast op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen als de gast herhaaldelijk de huisregels overtreedt, of zich anderszins zodanig gedraagt ​​dat de rust en orde in en rond Jorplace en/of de normale gang van zaken wordt verstoord. In dat geval moet de gast het hostel op eerste verzoek verlaten. Jorplace kan dit recht alleen uitoefenen als de aard en de ernst van de inbreuken op de huisregels door de gast voldoende reden is, in de redelijke mening van Jorplace. Jorplace heeft het recht om de gast te vragen om accommodatie te accepteren die afwijkt van wat in de overeenkomst wordt beschreven, behalve als een dergelijk verzoek duidelijk onredelijk is en moet worden beschouwd als een duidelijke een last veroorzaakt voor de gast. In het laatste geval heeft de gast / klant het recht om de overeenkomst waarop het bovengenoemde verzoek van Jorplace van toepassing is, met onmiddellijke ingang op te zeggen, onverminderd zijn verplichtingen op basis van andere overeenkomsten. Als Jorplace in bovengenoemde omstandigheden geld spaart door accommodatie te bieden die verschilt van wat in de overeenkomst is beschreven, heeft gast en/of klant recht op het bedrag dat wordt bespaard. Buiten dat zal Jorplace nimmer tot enige schadevergoeding gehouden zijn.

8.5 Aansprakelijkheid

Jorplace is nimmer aansprakelijk voor welke schade dan ook die de klant, de gast en/of derden lijden, tenzij de schade opzettelijk is veroorzaakt door Jorplace of als Jorplace grove schuld treft. Deze aansprakelijkheidsuitsluiting geldt in het bijzonder ook voor schade die voortvloeit uit het eten of serveren van voedsel dat door Jorplace is bereid of geserveerd, en voor schade die voortvloeit uit computergerelateerde problemen. Jorplace is nooit aansprakelijk voor schade die direct of indirect aan een persoon of eigendom wordt veroorzaakt als een direct of indirect gevolg van een gebrek of een element of omstandigheid op of in een roerend of onroerend goed dat Jorplace verzorgt, het houden van een lange of korte huurovereenkomst, huren of die het in eigendom heeft of op een andere manier ter beschikking staat van Jorplace, behalve indien en voorzover de schade opzettelijk is veroorzaakt of Jorplace schromelijk schuldig is. De klant en de gast en iedereen die hen vergezelt, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die Jorplace en/of enige derde heeft geleden en/of kan lijden als een direct of indirect gevolg van het niet nakomen van verplichtingen (verwijtbaar tekort) en/of onrechtmatige actie, inclusief het overtreden van de huisregels, gepleegd door de klant en/of de gast en/of iedereen die hen vergezelt, evenals voor alle schade veroorzaakt door een dier en/of enige substantie en/of een artikel dat in hun bezit of dat onder hun toezicht staat.

Jorplace is niet verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • Eventueel lichamelijk letsel of schade, in welke vorm dan ook en eventuele kosten die hieruit ontstaan.
 • Eventueel gestolen of beschadigde persoonlijke items en eventuele kosten die hieruit ontstaan.

8.6 Afrekening van rekeningen en betaling

Alle accounts, inclusief accounts met betrekking tot annulering of niet vertonen, zijn verschuldigd door de klant en/of gast op het moment dat ze aan hem worden gepresenteerd. De klant is verantwoordelijk voor het betalen in contanten tenzij anders overeengekomen. Indien betaling anders dan in contanten wordt overeengekomen, moeten alle facturen voor elk bedrag door de klant aan Jorplace worden betaald binnen veertien dagen na de factuurdatum. Als een factuur wordt verzonden, heeft Jorplace te allen tijde het recht om een ​​extra 2 procent aan de factuur toe te voegen ter dekking van de beperking van het tegoed, die wordt verwijderd als de klant de factuur binnen veertien dagen betaalt. Betaling vindt plaats in Nederlandse valuta (Euro’s). Als Jorplace bij uitzondering buitenlandse betaalmiddelen aanvaardt, is de marktwisselkoers van kracht die geldt op het moment van betaling. Jorplace kan administratiekosten in rekening brengen van maximaal 10% van het aangeboden bedrag in vreemde valuta. Jorplace kan dit effectueren door de geldende wisselkoers van de markt met maximaal 10 procent aan te passen. Jorplace is nooit verplicht om cheques, creditcard, betaalkaarten en andere dergelijke betaalinstrumenten te accepteren en kan voorwaarden verbinden aan de acceptatie van dergelijke betaalinstrumenten. Hetzelfde geldt voor andere betaalinstrumenten die hier niet worden genoemd.

8.7 Toepasselijk recht en geschillen

De algemene voorwaarden van Jorplace zijn een uittreksel van en gebaseerd op de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), de voorwaarden waaronder horecabedrijven in Nederland, zoals hotels, restaurants, bars en aanverwante bedrijven (waaronder horecabedrijven, feestwinkelbedrijven, enz.), verzorgen we cateringdiensten en sluiten we cateringovereenkomsten. In elk geschil zijn de volledige UVH van toepassing. De UVH zijn geregistreerd bij de rechtbank en de Kamer van Koophandel en Nijverheid in Den Haag. Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen zijn uitsluitend onderworpen aan de jurisdictie van de rechtbank van Den Haag, de woonplaats van Jorplace.

8.8 Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de advertenties, foto’s, informatie en teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat Jorplace B.V. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en het onderhouden van deze website, kan Jorplace B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op deze website. Jorplace B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op deze website.

In het bijzonder zijn de prijzen en tarieven die vermeld staan op de website onder voorbehoud van typefouten. Ten aanzien van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Auteursrechten
Jorplace B.V. behoudt zich de rechten en bevoegdheden voor die hem toekomen op grond van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving.”

Artikel 9 | Assistentie van de Jorplace crew

Heb je hulp nodig of is er een probleem? De Jorplace staff staat altijd voor je klaar om te helpen. Ze waarderen het als je onmiddellijk de crew op de hoogte stelt wanneer zich een probleem voordoet, zodat ze het direct kunnen oplossen. De crew doet haar best om iedereen van een fijn verblijf te verzorgen.

Artikel 10 | Onrechtmatige reviews

Artikel 1 Onrechtmatige reviews

10.1 Gebruikers van de Jorplace kunnen onder bepaalde voorwaarden reviews geven. De Gebruiker is zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van een gegeven review en kan aansprakelijk gehouden worden in het geval de inhoud van een review onrechtmatig wordt bevonden.

10.2 Een Gebruiker mag alleen een review plaatsen als hij gast of klant is of is geweest bij Jorplace.

10.3 De Gebruiker staat ervoor in dat de informatie die hij in het kader van een review op de Website publiceert te goeder trouw en waarheidsgetrouw is en vrijwaart Jorplace voor enige aanspraak van een derde met betrekking tot deze review.

10.4 Jorplace is te allen tijde gerechtigd om zonder opgave van redenen een review te weigeren, te verwijderen of in te korten. Dit kan onder meer het geval zijn als Jorplace al dan niet via derden vernomen heeft dat de review feitelijk onjuist, onbetrouwbaar of onrechtmatig is.

10.5 Een review mag in elk geval niet bevatten: lasterlijk, vulgair, obsceen of racistisch taalgebruik, persoonlijke en/of privé gegevens over Jorplace of haar medewerkers.

10.6 Het gebruik van (persoons)gegevens die de Gebruiker door middel van de Website heeft of online heeft verkregen is alleen toegestaan voor het doel waarvoor deze gegevens zijn verstrekt c.q. worden getoond. Het is nadrukkelijk niet toegestaan om deze gegevens te verwerken en/of gebruiken voor een ander (commercieel) doel op straffe van eendirect opeisbare en zonder nadere ingebrekestelling verschuldigde boete van minimaal 1.000 euro (duizend euro) per overtreding.

10.7 Jorplace accepteert dat Gebruikers bestaande uit (oud-gasten van Jorplace over de betreffende vestiging een review kunnen publiceren die de subjectieve mening van de betreffende persoon verwoord. Een review kan bestaan uit een beschrijving in combinatie met een waardering uitgedrukt in een aantal sterren.

Artikel 11 | Klachten en aansprakelijkheid

11.1 Klachten over de Dienst kunnen schriftelijk of per e-mail ([email protected]) en zoveel mogelijk gemotiveerd worden voorgelegd aan de directie van Jorplace. Als de klacht betrekking heeft op een rekening, dan dient deze klacht uiterlijk binnen 15 dagen aan de directie van Jorplace te zijn voorgelegd. Een klacht schort de betalingsverplichting niet op.
11.2 De directie van Jorplace zal de klacht in behandeling nemen en uiterlijk binnen 15 dagen aan de klagende partij laten weten of zij de klacht gegrond acht en zo ja, hoe zij de klacht verder wil oplossen c.q. afhandelen.
11.3 Jorplace is alleen aansprakelijk voor directe schade die het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Jorplace. Onder direct schade wordt uitsluitend verstaan de kosten die de Gebruiker redelijkerwijs heeft moeten maken om de tekortkomingen van Jorplace te herstellen of op te heffen.
11.4 De aansprakelijkheid van Jorplace kan nooit meer bedragen dat de omvang van de meest recente rekening van de Gebruiker met een maximum van 100 euro.
11.5 De aansprakelijkheid van Jorplace voor schade die het gevolg is van of samenhangt met (i) fouten, onvolledigheden en/of onregelmatigheden in de (functionaliteiten) van de Website, (ii) het gedurende een bepaalde tijd niet-toegankelijk zijn van de Website of (iii) het door Jorplace niet langer toestaan om van de Dienst gebruik te maken wegens het door de Gebruiker niet nakomen van financiële verplichtingen danwel het (anderszins) in strijd handelen met de Algemene Voorwaarden, is uitgesloten.
11.6 Jorplace is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit informatie die door de Gebruiker of een derde op de Website is gepubliceerd, ook niet in het geval deze informatie onjuist of onrechtmatig is.
11.7 Jorplace is evenmin aansprakelijk voor schade die het gevolg is of kan zijn van enig handelen of nalaten naar aanleiding van de (juridische) informatie die op de Website is weergegeven. Deze informatie is niet bedoeld als juridisch advies in een specifieke zaak.
11.8 Op de Website staan hyperlinks, banners en/of buttons die naar andere websites verwijzen. Jorplace is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de informatie op en het gebruik van die websites.

Pak nu je 10% Korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10%, geldig voor je volgende (groeps)boeking.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op