Betaalbaar op vakantie in Den Haag

 

Niet iedereen zal dit jaar op vakantie gaan in het buitenland en daarom geven we jou een mooie aanbieding om dit jaar in Nederland te blijven. Je kunt tot eind juli een reservering maken met 15% korting bij Jorplace. Hoe je betaalbaar in Den Haag op vakantie kunt lees je hier.

 

Combineer het strand met de mooie en culturele stad Den Haag

Den Haag is super veelzijdig en heeft zowel een levendig centrum als een gezellige boulevard aan het strand. En dat alles binnen 15 afstand van elkaar. Overdag kun je het panorama mesdag bezoeken en s’avonds na een lekkere portie verse kibbeling chillen op de pier. Eet je geen vis? Geen probleem wij helpen je graag op weg met het beste vegan eten in Den Haag.

Den Haag is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kan je auto om de hoek tegen betaling parkeren maar als je op tijd een aanvraag doet dan kunnen wij je goed helpen met het vinden van een parkeerplek. Wij hebben namelijk soms (afhankelijk van het seizoen en de drukte) ook onze eigen parkeerplek beschikbaar. Neem contact op voor het parkeren. Vanaf Scheveningen ben je zo in Den Haag met de auto maar wij raden aan om met het openbaar vervoer te gaan.

Met het openbaar vervoer is Jorplace goed te bereiken. Pak de trein naar Den Haag centraal en neem vanaf daar tram 9 naar Scheveningen. Stap uit bij halte Keizerstraat en loop de Keizerstraat in, wij zitten op nummer 296. Het is maar een klein stukje lopen vanaf de tramhalte. Tijdens de zomervakantie kunnen de tijden iets afwijken. Bekijk de website van HTM voor de actuele tijden.

 

Kamertypes Jorplace

2-persoons privékamer voor een romantisch verblijf met je vriend of vriendin
Jorplace biedt 2 persoons privékamers als perfecte gelegenheid om met je vriend of vriendin een mooie tijd te beleven in Den Haag aan het strand tegen een mooie prijs. Tip; je kan samen in Den Haag super lekker vegan eten.

4-persoons privékamer met eigen wasbak
Wij hebben ook 4-persoons privékamers met een eigen wasbak. Perfect voor twee bevriende stellen of een klein groepje vrienden. De terrassen zijn weer open dus je kan weer perfect terecht voor een koud biertje of een zonnige cocktail.

Benieuwd naar alle kamertypes? Bekijk alle kamers.

Bekijk kamers

 

betaalbaar op vakantie in Den Haag

Benieuwd wat onze gasten over ons zeggen? Lees hier de reacties van Lara en Jessica:


Lara zegt in een Google review:

“Super leuk hostel.”

En Jessica zegt in het Engels in een Google review:

"Well located, close to the beach, markets, and transportation, clean rooms and a good breakfast the staff are attentive and lovely, just had amazing experiences, hope to be back soon."

 

Laten we eindigen door aan te geven dat we de veiligheid van onze gasten uiterst serieus nemen. Wij hebben dan ook extra maatregelen toegepast en hebben een wijziging aangebracht in onze algemene voorwaarden. Onze kamers zijn aangepast om iedereen zo veilig mogelijk te kunnen laten slapen in het hostel. Hopelijk tot snel.

 

Krijg nu 15% korting als je voor het einde van de maand juli een boeking maakt. Let op dat er maar beperkte beschikbaarheid is. Niet alleen krijg je 15% korting op je verblijf maar ook nog een gratis welkomstdrankje aan de bar van Jorplace. Zo wordt je vakantie in Den Haag wel heel betaalbaar. Tot snel.

Boek nu met promocode SURF2020

Boek nu