Den Haag Activiteiten

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag. Deze oude stad achter de duinen biedt enorm veel mogelijkheden. Ons Beach Hostel is de ideale uitvalsbasis om bijvoorbeeld te kite-, wind-, of golfsurfen. Je kunt ook lekker gaan wandelen over het strand en door de duinen of gaan skateboarden met een van onze longboards over de vernieuwde boulevard. Huur een van onze fietsen (echte beach cruisers), ga lekker haring happen in de haven of een cocktail drinken in een van de vele strandtenten.

Den Haag is de thuisbasis van het Koninklijk Huis en het centrum van de politiek. Het Binnenhof, de Hofvijver en de Paleistuinen zijn dus een must-see voor iedereen. Bovendien vind je hier onder andere Madurodam (Nederlandse Miniatuur stad), het Mauritshuis, het Vredespaleis en het Escher museum.

Al met al biedt Jorplace Beach Hostel dus de ideale uitvalsbasis om te genieten van stad, strand, cultuur en natuur.

Hosteldeal card

De beste deals in Den Haag en vele andere Europese steden. Bestel deze kaart via je Jorplace account en bespaar honderden euro’s op musea, verhuur, overnachtingen, eten & drinken! Bekijk hier alle hosteldeals.

Via je Jorplace account slechts € 15,- ipv € 17,50 – neem contact voor ons op voor meer informatie: [email protected] of +31703383270