Veelgestelde vragen Jorplace

Sommige vragen zijn zo goed dat het jammer zou zijn ze met een antwoord te verknoeien. Toch proberen we je op al je vragen een antwoord te geven! ;) Lees alle vragen & antwoorden hier beneden.

Ligt Jorplace dicht bij het strand?

Ja, Jorplace ligt vlakbij het strand. Je kunt er gemakkelijk heen lopen. Dit is de exacte locatie van Jorplace.

Hebben jullie een bar?

Ja, wij hebben een super gezellige bar met plek zat voor een grote groep vrienden. Ook is er een lounge.

Is Jorplace bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Jorplace is bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk voor de juiste planning onze Jorplace vermelding op Google Maps en klik op route beschrijving

Kan ik parkeren bij Jorplace?

Bij Jorplace kan je niet voor de deur parkeren maar In de wintermaanden, van 1 november tot en met 1 maart kan je gratis parkeren bij het Zwarte Pad en bij het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Bekijk de Parkerenpagina voor meer info of vraag ernaar bij de receptie.

Moet ik mijn eigen deken meenemen?

Nee, bij aankomst krijg je een eigen pakket met beddengoed en linnen. Slaapzakken zijn niet toegestaan.

Zijn er kluisjes beschikbaar?

Ja, op de gangen en in de kamer maar je hebt wel je eigen slot nodig. Wij verkopen sloten bij de receptie indien je die zelf niet hebt meegenomen.

Is er een keuken beschikbaar?

Ja, je kunt terecht om zelf te koken in onze gastenkeuken van 08:00 tot 21:30. Wij hebben mooie voorzieningen en we houden deze graag mooi schoon, wij vragen je dan ook daar in mee te helpen.

Zijn er douches beschikbaar?

Ja, een wastafel en spiegel vind je op de kamer en toiletten en douches op de gang.

Heeft Jorplace ook handdoeken beschikbaar?

Ja, wij hebben ook handdoeken beschikbaar tegen bijbetaling van €3.

Is er Wifi in het hostel?

Ja, door het hele hostel kun je gratis gebruik maken van de wifi. Je krijgt je wachtwoord bij aankomst.

Vanaf hoe laat kan je inchecken bij Jorplace?

Je kan bij ons inchecken vanaf 15:00 uur. Tegen een (kleine) bijbetaling van 4,50 euro kan je inchecken vanaf 12:30. Vanaf 20:00 uur is er niemand meer aanwezig bij de receptie dus na 20:00 uur kun je niet meer inchecken.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Uitchecken dient te gebeuren voor 10:30. Wil je later uitchecken? Tegen een (kleine) bijbetaling van 4,50 euro kan je om 12:00 uur uitchecken. Je bagage kunnen we voor de dag van vertrek eventueel bewaren in onze storage room. De storage room is niet heel groot dus vol is vol.

Hanteren jullie een minimumleeftijd?

Bij Jorplace is iedereen welkom! Ben je jonger dan 18 jaar? Dan vragen wij toch graag je ouders even om schriftelijk toestemming te geven voor je verblijf bij Jorplace. Wij willen graag dat iedereen zich welkom voelt en om die reden verzoeken wij kinderen jonger dan 10 jaar niet te reserveren voor de gedeelde dorm rooms en niet in het weekend. 

Zijn huisdieren toegestaan in Jorplace?

Het is niet toegestaan om huisdieren te laten overnachten in Jorplace. Bovendien willen wij Prince, onze hostelkat, niet laten schrikken.

Kunnen wij bij Jorplace fietsen huren?

Wij hebben een klein aantal fietsen ter beschikking. Indien die niet beschikbaar zijn helpen we je aan de receptie graag verder.

Is het hostel 24\7 toegankelijk?

Het hostel is 24 uur per dag toegankelijk, je kan dus altijd naar binnen of naar buiten. De receptie echter heeft openingstijden. Wij zijn aanwezig van 10:00 tot 20:00 uur. 

Mag er eigen drank meegenomen en genuttigd worden?

Het meebrengen van eigen alcohol is verboden. Mocht je hier meer over willen weten neem dan de algemene voorwaarden door.

Heeft Jorplace ook privékamers?

Ja, wij beschikken over vijf privékamers voor twee personen. Alle andere kamers zijn echter ook in zijn geheel te huren en daarmee dus ook privé. Bekijk de kamers.

Mag er eten en drinken meegenomen en genuttigd worden?

Eigen eten en drinken ( frisdrank) mag worden meegenomen en genuttigd worden in onze lounge ruimte. Let op! In de kamers is het absoluut niet toegestaan eten en drinken mee te nemen. Lees hierover meer in onze algemene voorwaarden.

Ligt Jorplace ver van het centrum van Den Haag?

Wij liggen op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Den Haag. Hoe je daar het beste komt? Met tramlijn 1, die vertrekt hier om de hoek.

Hebben jullie tips voor leuke activiteiten?

Die hebben wij zeker! Bekijk de Scheveningen pagina.

Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en wij sturen je een update + aanbieding zodra Jorplace weer groepen mag ontvangen. Zo mis je geen aanbieding en weet je wanneer je weer een groepsboeking kan maken.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op

We recognize the increased uncertainty that coronavirus (COVID-19) may be causing regarding both existing and new bookings at Jorplace.

Read more
Coronavirus Statement Coronavirus x

We recognize the increased uncertainty that coronavirus (COVID-19) may be causing regarding both existing and new bookings at Jorplace. Click to read our statement

Read more