• Beach-style overnachting op Scheveningen

Een Unieke Slaapervaring

Jorplace is het eerste en enige hostel op Scheveningen. Wanneer je het hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Jorplace telt op het moment 110 bedden met veel verschillende kamers. Het hostel ligt vlak bij het strand, naast de supermarkt en in een gezellige winkelstraat met leuke boetiekwinkels. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer; Jorplace heeft het allemaal. Naast overnachtingen kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een bar, de lounge en de tuin met een warm vuurtje. Je kunt longboards huren om de leukste plekken in Scheveningen te ontdekken.

Onze check-in tijden zijn 15.00 - 18.00 uur.

Bekijk hieronder onze kamertypes:

Twin Room

De meest luxe kamers in ons hostel zijn de 2 -persoonskamers. Perfect voor een stel, maar ook ideaal voor vrienden of een zakelijk uitje. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht, en verduisterende gordijnen. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

2 15m2

Double Room

Tweepersoonskamers zijn perfect voor een stel of een zakenreis. Elke kamer heeft een eigen thema en is voorzien van een queensize bed en een groot raam met veel licht en verduisteringsgordijnen. De prijs is exclusief de toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

2 15m2

Superior Room 2 Person

De superior kamers zijn geschikt voor 2 persoen, of uitbreidbaar naar 3. Perfect voor een koppel, maar ook ideaal voor een gezin. Elke kamer heeft een eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht en verduisteringsgordijnen. Elke kamer heeft ook een eigen douche. De prijs is exclusief de toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

2 15m2

Superior Room 3 Person

De superior kamers zijn perfect voor een gezin. De kamer beschikt over 1 enkel en 1 dubbel bed. Elke kamer heeft een eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht en verduisteringsgordijnen. Elke kamer heeft ook een eigen douche. De prijs is exclusief de toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht. 

3 15m2

3 Person Room

De 3 persoonskamers zijn perfect voor een gezin, vrienden of een zakelijk uitje. De kamer beschikt over 3 bedden waarvan 1 bed om te bouwen is naar een bureau. De kamer kan dus ook dienen als een 2 persoonskamer met een bureau. Hierdoor is deze kamer is ook geschikt voor studenten of flexwerkers. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

 

2-3 15

Chalet

Ons chalet biedt u de beste prijs in de herberg. Het gedeelde toilet en de douche bevinden zich net buiten de kamer. Dit is een perfecte kamer voor groepen, vrijgezellenfeesten, enz. 

12

6 Person Room

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers of een groepje. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

6 15m2

7 Person Room

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers of een groepje. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

7 15m2

18 Person Room

Dit us onze grootste kamer met 18 single bunk beds. Ze zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers, een sportteam of een schoolreis. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

18 35m2