• Overnachting in Scheveningen


    Get a Room

Overnachten in Scheveningen? Boek je verblijf bij Jorplace!

 

Jorplace is het eerste en enige hostel in Scheveningen. Wanneer je het hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Jorplace telt op het moment 170 bedden met veel verschillende kamers. Het hostel ligt vlak bij het strand, naast de supermarkt en in een gezellige winkelstraat met leuke boetiekwinkels. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer; Jorplace heeft het allemaal.Naast overnachtingen kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een bar, de lounge en de tuin met een warm vuurtje. Je kunt longboards huren om de leukste plekken in Scheveningen te ontdekken.

Onze check-in tijden zijn 15.00 - 18.00 uur

Bekijk hieronder onze kamertypes:

2 - persoons privékamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. De meest luxe kamers in ons hostel zijn de 2 -persoonskamers. Perfect voor een stel, maar ook ideaal voor vrienden of een zakelijk uitje. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht.We hebben meerdere double rooms.

Boek deze kamer

3 - persoons privékamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. Onze 3-persoonskamer is perfect voor backpackers. De kamer is voorzien van een eigen wasbak en een groot raam met veel licht.

Boek deze kamer

6-persoonskamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen.

Boek deze kamer

7-persoonskamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 7-persoonskamers hebben.

Boek deze kamer

24-persoonskamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. Dit is onze goedkoopste en grootste kamer. Een heel hoog plafond, grote ramen en uitzicht op straat zorgen voor een fijne en ruimtelijke ervaring. Op de kamer zijn ook lockers & wasbakken aanwezig, toiletten en douches vind je op de gang direct om de hoek. Ideaal voor backpackers! *Deze Kamer is niet beschikbaar voor groepen vanaf 4 personen!

Boek deze kamer

12 - persoons Privat Chalet

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. Slaap met je vrienden in een heuze blokhut in Scheveningen. Het kan allemaal in de achtertuin van Jorplace Beach Hostel Scheveningen.

Boek deze kamer

18-persoonskamer Prive Kamer

Toeristen Belasting €5,35pp & ontbijt €5,50 pp zijn in de prijs inbegrepen. De 18-persoonskamer is de enige kamer in het hostel met een eigen douche en een toilet en gelegen aan de tuin. Perfect voor een grote groep. Deze kamer is alleen in zijn geheel af te huren.

Boek deze kamer

12-persoonskamer

De 12-persoonskamer is perfect voor kleine groepen! De hele hut is van jullie!Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer