• Overnachting in Scheveningen


    Get a Room

Overnachten in Scheveningen? Boek je verblijf bij Jorplace!

Jorplace is het eerste en enige hostel in Scheveningen. Wanneer je het hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Jorplace telt op het moment 170 bedden met veel verschillende kamers. Het hostel ligt vlak bij het strand, naast de supermarkt en in een gezellige winkelstraat met leuke boetiekwinkels. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer; Jorplace heeft het allemaal.

Naast overnachtingen kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een bar, de lounge en de tuin met een warm vuurtje. Je kunt longboards huren om de leukste plekken in Scheveningen te ontdekken.

Ons check-in tijden zijn 15.00 - 20.00h

Bekijk hieronder onze kamertypes:

24-persoonskamer

Dit is onze goedkoopste en grootste kamer. Een heel hoog plafond, grote ramen en uitzicht op straat zorgen voor een fijne en ruimtelijke ervaring. Op de kamer zijn ook lockers & wasbakken aanwezig, toiletten en douches vind je op de gang direct om de hoek. Ideaal voor backpackers!Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken. *Deze Kamer is niet beschikbaar voor groepen vanaf 4 personen!

Boek deze kamer

8-persoonskamer

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 8-persoonskamers hebben.Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

7-persoonskamer

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 7-persoonskamers hebben.Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

6-persoonskamer

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers en groepen aangezien we meerdere 6-persoonskamers hebben.Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

3 - persoons privékamer

Onze 3-persoonskamer is perfect voor backpackers. De kamer is voorzien van een eigen wasbak en een groot raam met veel licht. Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

2 - persoons privékamer

De meest luxe kamers in ons hostel zijn de 2 -persoonskamers. Perfect voor een stel, maar ook ideaal voor vrienden of een zakelijk uitje. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht.We hebben meerdere double rooms. Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

12 - persoons Chalet

Slaap met je vrienden in een heuze blokhut in Scheveningen. Het kan allemaal in de achtertuin van Jorplace Beach Hostel Scheveningen.Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer

18-persoonskamer

De 18-persoonskamer is de enige kamer in het hostel met een eigen douche en een toilet en gelegen aan de tuin. Perfect voor een grote groep. Deze kamer is alleen in zijn geheel af te huren.Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer
10% Korting op je verblijf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10%. De kortingscode is geldig vanaf 01-04-2020.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op