• Overnachting in Scheveningen


    Get a Room

Overnachten in Scheveningen? Boek je verblijf bij Jorplace!

 

Jorplace is het eerste en enige hostel in Scheveningen. Wanneer je het hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Jorplace telt op het moment 110 bedden met veel verschillende kamers. Het hostel ligt vlak bij het strand, naast de supermarkt en in een gezellige winkelstraat met leuke boetiekwinkels. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer; Jorplace heeft het allemaal.Naast overnachtingen kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een bar, de lounge en de tuin met een warm vuurtje. Je kunt longboards huren om de leukste plekken in Scheveningen te ontdekken.

Onze check-in tijden zijn 15.00 - 18.00 uur

Bekijk hieronder onze kamertypes:

2 - persoons privékamer

De meest luxe kamers in ons hostel zijn de 2 -persoonskamers. Perfect voor een stel, maar ook ideaal voor vrienden of een zakelijk uitje. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van een groot raam met veel licht, en verduisterende gordijnen. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

Boek deze kamer

3 - persoons privékamer

Onze 3-persoonskamer is perfect voor backpackers. De kamer is voorzien van een eigen wasbak en een groot raam met veel licht, en verduisterende gordijnen. De prijs is exclusief toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

Boek deze kamer

6-persoonskamer

De kamer is in zijn geheel voor een groepje of individueel per bed te reserveren. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

Boek deze kamer

7-persoonskamer

Deze kamers zijn heel gezellig en de weg ernaar toe heel kleurrijk:) Perfect voor backpackers of een groepje. De prijs is exclusief een toeristenbelasting van € 5,35 per persoon per nacht.

Boek deze kamer

24-persoonskamer

Dit is onze goedkoopste en grootste kamer. Een heel hoog plafond, grote ramen en uitzicht op straat zorgen voor een fijne en ruimtelijke ervaring. Op de kamer zijn ook lwasbakken aanwezig, toiletten en douches vind je op de gang direct om de hoek. Ideaal voor backpackers! Deze kamer is niet beschikbaar voor groepen groter dan 4 personen. De prijs is excl. €5,35 pp per nacht toeristen belasting

Boek deze kamer

12 - persoons Privat Chalet

Slaap met je vrienden in een heuze blokhut in Scheveningen. Het kan allemaal in de achtertuin van Jorplace Beach Hostel Scheveningen.Deze leuke kamer is alleen in zijn geheel te reserveren. De prijs is exclusief toeristen belasting van €5,35pp per nacht. Een uitgebreid ontbijt buffet is bij te boeken voor €9,50 pp.

Boek deze kamer

18-persoonskamer Prive Kamer

De 18-persoonskamer is de enige kamer in het hostel met een eigen douche & toilet en gelegen aan de tuin. Perfect voor een grote groep. Deze kamer is alleen in zijn geheel af te huren. De prijs is exclusief €5,35 pp per nacht

Boek deze kamer

12-persoonskamer

De 12-persoonskamer is perfect voor kleine groepen! De hele hut is van jullie!Vergeet niet ons lekker Ontbijt erbij te boeken.

Boek deze kamer