• Teamuitje of vrijgezellenfeest


    in Scheveningen

Groepsaccommodatie in Scheveningen?

Jorplace heeft alles voor een geslaagde groepsovernachting in Scheveningen aan het strand en de zee. Met diverse kamers en opties kunnen wij groepsovernachtingen tot 110 personen faciliteren! Dus kom met je sportteam, vrijgezellen- of studentengroep, vrienden, familie, of bedrijf!

Jorplace is de enige groepsaccommodatie in Scheveningen!

Faciliteiten

Onze groepsaccommodatie faciliteiten zijn onder andere; een eigen bar, een gezellige tuin, barbecue, comfortabele kamers met een eigen wastafel en vele toiletten en douches. Daarmee is Jorplace uitermate geschikt voor groepen en voor groepsaccommodatie Scheveningen.

*Het is niet toegestaan ​​om uw eigen alcohol mee te nemen naar het hostel 

Omgeving

Het strand op drie minuten loop afstand en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Heb je als groep interesse in een groepsovernachting in Scheveningen? Vul dan ons contactformulier in, binnen 3 dagen ontvangen je antwoord. Lees wel even de algemene voorwaarden.

Bijzondere regels en extra voorwaarden voor groepen

Wij vinden het supergezellig om grote groepen te ontvangen, maar zoals je begrijpt, dragen we voor groepen meer verantwoordelijkheid. Voor groepen gelden daarom wel speciale regels. Lees onze huisregels en algemene voorwaarden goed door zodat je als groep niet voor verassingen komt te staan! De huisregels en algemene voorwaarden vind je in de footer van deze website.

Aanvragen vrijgezellen groep ' on hold ' tot nader bericht

Huur het hele hostel

De leukste plek voor grote groepen met leuke activiteiten, feestjes en waar je met zijn allen kunt overnachten.

Huur het hele hostel in Scheveningen

Groepsarrangementen

Speciaal voor sportteams en vriendengroepen hebben we groepsarrangementen samengesteld. Neem je hele groepsteam mee.

Groepsarrangementen in Scheveningen