Longboarden in Scheveningen

Het huren van een longboard is uniek in Nederland. Jorplace is het eerste hostel in Nederland waar dit tot de mogelijkheden behoort. 
Het longboarden is een enorm snel groeiende sport in Nederland, vooral in Scheveningen is het erg populair. Longboarden is met name een vorm van vervoer, een erg relaxed alternatief voor de fiets of de benenwagen. Het is erg leuk en iedereen tussen pak hem beet 5 en 75 jaar kan het leren. Het is veel makkelijker dan het eruit ziet.

Tocht over de boulevard of door de duinen.

Om het echte relaxte gevoel van het longboarden te ervaren, is de compleet vernieuwde boulevard van Scheveningen uitermate geschikt. Rollen zoals rollen bedoeld is, heerlijk smooth! Geniet van het surfgevoel op straat en geniet van de prachtige omgeving en de mooie mensen. Maar ook de glooiende duinen zijn perfect voor een tochtje op het longboard.

Longboard verhuur

We hebben de beste kwaliteit longboards die er op de markt te vinden zijn. In samenwerking met de Den Haag gevestigde winkel Sick hebben we zorgvuldig ons assortiment uitgekozen. Sick is inmiddels wereldwijd bekend om zijn enorme assortiment en deskundigheid.

 Het kost maar € 10,- voor 3 uur om een van deze top kwaliteit boards te huren.
 Als borg vragen we een geldig legitimatie bewijs en € 50,- per board. Reserveer een longboard via je Jorplace account.

Wil jij een longboard huren in Scheveningen?

Neem contact met ons op via onze contact pagina of kom langs bij onze receptie

10% Korting op je verblijf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10%. De kortingscode is geldig vanaf 01-04-2020.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op