Jorplace werkt samen met...

Trots zijn wij op de samenwerking met de volgende partijen:

 

 

The Hague Beach Stadium

Direct aan de kust van Scheveningen vind je The Hague Beach Stadium. In dit bijzondere beachsport-centrum staan sportiviteit, innovatie en energie altijd centraal en is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. Sporten op het zand, aan zee is te gek, geeft een gevoel van vrijheid en levert pure energie op.

Ons doel is dat alle gasten van The Hague Beach Stadium de locatie bruisend van goede energie en volop inspiratie verlaten; of ze nu zelf sporten, een evenement bijwonen of een vitaliteitsprogramma volgen. Op deze bijzondere plek maken wij het dagelijks onze missie om sportfanaten van elk niveau in beweging te brengen.

 The Hague Beach Stadium leent zicht uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, teambuilding, bedrijfsuitjes en het houden van evenementen. Ons professionele team organiseert uw event tot in de puntjes, zodat u zelf zorgeloos kunt genieten. The Hague Beachstadium biedt tal van mogelijkheden, aan te passen naar ieder budget. Op deze wijze realiseren wij uw event op maat.

 www.beachstadium.com

The Sand Company

The Sand Company is dé professionele lokale partner in workshops en strandactiviteiten.

Wij zorgen voor een perfecte afstemming van uw dagprogramma. In samenwerking met Jorplace Hostel zorgen wij voor een leuk event met passende workshops.

Geniet van een heerlijke dag in Scheveningen en combineer activiteiten zoals een Expeditie Robinson op het strand, een unieke tandemtocht door Scheveningen, een cocktail workshop, een gin tonic proeverij of een van onze andere leuke strandactiviteiten. Bekijk onze website voor alle info!

www.thesandcompany.nl

Flitz - Events

Zoekt u de perfecte locatie, geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeeluitje op een van de mooiste badplaatsen in Nederland?

Kom dan naar Scheveningen! Scheveningen is zeer goed te bereiken voor iedere doelgroep, daarnaast geeft dit mooie strand u gelijk een vakantiegevoel! Na een bedrijfsuitje Scheveningen,gaat u volledig fris en fruitig terug naar huis.

Bij Flitz-Events kunt u terecht voor het best verzorgde bedrijfsuitje, waar nog een lange tijd over nagepraat wordt!

https://flitz-events.nl/

 

 

Ontvang exclusieve kortingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.
 

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op