• Scheveningen


    The Hague Beach

Wat te doen in Scheveningen

Wil je overnachten in Scheveningen of Den Haag en ben je op zoek naar een goede verblijfplaats? Dan ben je bij Jorplace aan het goede adres!

Evenementen in Scheveningen

Bekijk hier een overzicht van de leukste evenementen in Scheveningen en Den Haag. Bekijk ook deze handige pagina van This Is The Hague voor de leukste activiteiten.

Evenementen in Scheveningen

Den Haag Activiteiten

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag. Deze oude stad achter de duinen biedt enorm veel mogelijkheden. Ons Beach Hostel is de ideale uitvalsbasis om bijvoorbeeld te kite-, wind-, of golfsurfen. Je kunt ook lekker gaan wandelen over het strand en door de duinen of gaan skateboarden met een van onze longboards over de vernieuwde boulevard.

Activiteiten in Den Haag

AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater is een van de oudste theaters van Nederland en ligt vlakbij het strand in Scheveningen. Je kunt hierheen voor musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows. 

AFAS Circustheater

OHOH DEN HAAG Kroegentocht

Feest de hele avond door en ontdek de leukste tenten van Den Haag tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

Ga los in gezellige kroegjes, leuke feest cafés en spetterende clubs en ontmoet party animals vanuit de hele wereld.

Jong en oud, alleen of met een groep, tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar. Iedereen is welkom tijdens deze Haagse stapavond!

Bandjes zijn te verkrijgen  voor slechts €18,50 pp bij de Jorplace receptie.

https://ohohdenhaagkroegentocht.nl/

Longboarden

Het huren van een longboard is uniek in Nederland. Jorplace is het eerste hostel in Nederland waar dit tot de mogelijkheden behoort. Het longboarden is een enorm snel groeiende sport in Nederland, vooral in Scheveningen is het erg populair.

Longboarden in Scheveningen

Rib varen

Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden. Ribvaren is gewoon waanzinnig genieten!

Rib varen in Scheveningen

Surfen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten.

Surfen in Scheveningen

Suppen

Ooit wel eens gehoord van SUP(pen)? SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van dit moment. En terecht want suppen is super leuk!

Suppen in Scheveningen

Fietsenverhuur

Wat is er "Nederlandser" dan lekker op de fiets door de duinen en door de stad toeren? Kaas en klompen misschien, zullen veel toeristen zeggen, maar als ze eens in Nederland geweest zijn, weten ze dat de fiets HET is.

Fietsverhuur in Scheveningen

Ontvang exclusieve kortingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.
 

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op