• OVER ONS


    alles over ons

“Jouw verblijf in Scheveningen, onze specialiteit”

Hey! Welkom bij Jorplace Beach Hostel Scheveningen. Ik ben Jordy, de oprichter van Jorplace Beach Hostel Scheveningen. Het was mijn droom om in mijn favoriete stad de ultieme verblijfplaats voor jouw strand- en stadsvakantie te realiseren.

En hier staan we. In het jaar 2008 ben ik dit avontuur begonnen en ondertussen zijn wij uitgegroeid naar een hostel met maar liefst 170 bedden en alle faciliteiten die je maar kunt bedenken.

Samen met de Jorcrew doen wij er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele fijne tuin, met heaters, loungebanken en een open haard waar je met gelijkgestemde mensen kunt chillen en meeten, een hapje en een drankje kunt doen en meegenieten van onze legendarische BBQ-sessies.

Bij Jorplace verveel je je nooit. Wij verhuren onder andere longboards waar je mee kunt rollen op de boulevard van Scheveningen en organiseren leuke activiteiten. Op zijn tijd vieren we gezellige feestjes en zijn er meer sporten te doen in de buurt dan je in een jaar kan doen.

Verder kun je fantastisch shoppen in Den Haag en Scheveningen, genieten van een wandeling door de mooie duinen of een voetje van de vloer doen bij één van de vele strandfeestjes.

We zien je snel bij Jorplace.

– Jordy | eigenaar Jorplace

 

" Come as a guest, leave as a friend" 

Welk kamertype past bij jou?

Ons hostel beschikt over veel verschillende soorten kamers. Onze bedden en kamers in combinatie met onze prijzen laten niets te wensen over! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kamertypes, namelijk: de 24-, 18-, 8-, 7-, 6-persoonskamers of een sfeervolle 3- of 2-persoons privékamer.

Bekijk kamertypes

Groepsaccommodatie in Scheveningen?

Jorplace heeft alles voor een geslaagde groepsovernachting in Scheveningen aan het strand en de zee. Met diverse kamers en opties kunnen wij groepsovernachtingen tot 110 personen faciliteren! Dus kom met je sportteam, of studentengroep, vrienden, familie, of bedrijf!

Groepsaccommodatie in Scheveningen