Jorplace werkt samen met...

Trots zijn wij op de samenwerking met de volgende partijen:

 

 

The Shore

The Shore is een surfschool waar je samen groeit. In onze lessen staat persoonlijke aandacht voorop. De jarenlange ervaring van de instructeurs en de ideale locatie op de beste surfplek van Nederland zorgen ervoor dat je binnen no-time de ultieme kick van het surfen zult ervaren!

Heb je al een beetje ervaring en oefen je liever zelf? Geen probleem, we hebben materiaal genoeg!
Niet genoeg golven? De nieuwe boulevard van Scheveningen is de perfecte plek voor een longboard ride, maar we hebben ook een eigen skate-ramp waar je zelf tricks kunt oefenen.

more info : The Shore Scheveningen

Aloha Surfschool

Sinds 2002 is de Aloha surfschool gevestigd in Scheveningen en al sinds 2008 het hele jaar open!!

We zijn gesitueerd op het noorderstrand naast de haven, de beste spot voor het surfen in Nederland.

De surfschool staat op het surfstrand aan het einde van de Vissershavenweg en dan 100 meter naar links. Onze locatie biedt de kortste afstand tot de break. Na het surfen ben je welkom in ons restaurant waar wij uitsluitend biologisch en fair trade producten serveren.

Daarnaast kun je in de winkel terecht voor allerlei surf benodigdheden en de nieuwste surf fashion.

www.alohasurf.nl 

surfschool@alohasurf.nl

Hart Beach Surfschool

Laat je meeslepen in de wereld van de surf, op 5 min. loopafstand van Jorplace vind je ons op het strand. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

  • surflessen 
  • sup lessen
  • verhuur van surfgear
  • surfcamps

Maar ook voor en na het surfen is het een heerlijke plek om op het strand te genieten van onze Locatie: 

Hart Beach Quiksilver Surfschool Strandweg 3b 2586 JK Scheveningen

Website:  www.hartbeach.nl
Telefoon: +31(0)70 350 2591
E-mail: surfschool@hartbeach.nl

 

Busreisen.com

 

Met BUSREISEN.COM naar de mooiste busbestemmingen en vakantieregio's van Europa. Als specialist voor busreizen, stedentrips en groepsreizen, staan ​​wij voor topkwaliteit en topservice tegen eerlijke en redelijke prijzen!   Ontdek uitstekende bestemmingen, beleef spannende momenten en breng een onvergetelijke tijd door met uw reisgroep. Op BUSREISEN.COM vind je groepen, clubs, bedrijven, families of klassen gegarandeerd je gewenste busbestemming - boek nu busreizen online!

www.busreisen.com

 

Flitz - Events

Flitz-events is gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van evenementen op verschillende locaties. Met als achtergrond een afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten is Flitz-events ontstaan.

In samenwerking met  Jorplace Hostel is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig op jouw wensen te creëren, waarbij je zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Wij bieden voor iedere tijd van het jaar het perfecte uitje aan.

De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, sportief of niet sportief. Zomer en winter van alles is mogelijk! Leuke strand activiteit of een leuke winter activiteit.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

more info : https://flitz-events.nl/

 

 

Rib varen

Rib powerboat varen móet je ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel op Scheveningen !

De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte!
 Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven?
Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

Na een korte veiligheidsbriefing en het ondertekenen van de eigen risico verklaringen vertrekken wij richting zee.
Binnen enkele minuten arriveren wij bij de havenhoofden en trekken wij het gas open. De belevenis kan beginnen!

https://www.rib-actie.nl

Gruppen Touristik

Fantastische avontuurlijke bestemmingen en attracties, pittoreske plaatsen en topaccommodaties, verbluffende evenementen en evenementen, evenals een grote selectie van geselecteerde aanbiedingen wachten op je!

Talrijke aanbieders uit vele opwindende categorieën presenteren zich op het groepsreizenportaal, bieden u vele onvergetelijke en buitengewone avontuurlijke bestemmingen en helpen u bij het plannen van uw volgende groepsreis.

GRUPPENTOURISTIK.COM - ideaal voor vakanties, weekendtrips, excursies!

https://gruppentouristik.com

Sealife

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen & kom oog in oog met haaien, roggen, kwallen, otters en nog veel meer leuke dieren! Ontmoet ook de pinguïns in hun mooie buitenverblijf. Elke dag zijn er leuke voerpresentaties en in de schoolvakanties extra (kinder)activiteiten.

Voor kinderen is er ook een speurtocht en ze kunnen hun eigen vis tot leven brengen in het virtuele aquarium: Vis Fantasie! 

Sea Life is grotendeels overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer. Een gemiddeld bezoek duurt anderhalf uur.

 

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.sealife.nl

 Powerboat varen in Scheveningen

Als je op zoek bent naar een spectaculaire activiteit op zee bij Scheveningen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest of een lekker dagje uit, dan ben je bij Powerboat Scheveningen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke belevenis hebt op een van onze rib powerboats.

 Spanning, sensatie en plezier op een rib powerboat!

Wij beschikken over meerdere Rib powerboats met vermogens tot wel 600pk. We halen daarmee snelheden van 100 kilometer per uur, we springen over de golven en maken haakse bochten; een kermisattractie of een achtbaan is niets vergeleken bij het rib varen. Wil je liever een wat rustigere toertocht met één van onze RIBS maken, dan passen we de snelheid uiteraard aan; het gaat er immers om dat jij een geweldige ervaring hebt. Daarmee is het RIB varen of powerboat varen geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Complete arrangementen met leuke activiteiten

Wil je naast het Rib Powerboat varen meer (strand)activiteiten voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje gaan doen? Samen met onze partners in Scheveningen kunnen wij een compleet (dag)arrangement met verschillende activiteiten voor je samenstellen dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rib varen, een Powerkite of golfsurf workshop.

Geef aan wat je wensen zijn en wij regelen alles voor je.

https://www.powerboat-scheveningen.nl/

OHOH DEN HAAG Kroegentocht

Feest de hele avond door en ontdek de leukste tenten van Den Haag tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

Ga los in gezellige kroegjes, leuke feest cafés en spetterende clubs en ontmoet party animals vanuit de hele wereld.

Jong en oud, alleen of met een groep, tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar. Iedereen is welkom tijdens deze Haagse stapavond!

Bandjes zijn te verkrijgen  voor slechts €18,50 pp bij de Jorplace receptie.

https://ohohdenhaagkroegentocht.nl/

10% Korting op je verblijf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10%. De kortingscode is geldig vanaf 01-04-2020.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op