RIB Boot varen

Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden. Ribvaren is gewoon waanzinnig genieten!

RIB Actie Scheveningen is de evenementen afdeling van RIB School Scheveningen. RIB varen staat voor een Rigid Inflatable Boat (RIB). De schippers zijn al jaren actief bij de Haagse Reddingsbrigade en kennen de zee op hun duimpje! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en het zoute water zal je om de oren vliegen. De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte!

Aanbieding

In samenwerking met RIB Actie Scheveningen hebben wij een mooie aanbieding voor je

  • RIB varen (inclusief briefing en zeilkleding)
  • Famous Jorplace BBQ
  • Overnachting bij Jorplace

voor slechts € 77,00

Mail ons voor een aanvraag!

RIB varen in Scheveningen

RIB-Actie Scheveningen

RIB Actie Scheveningen is de evenementen afdeling van RIB School Scheveningen. RIB varen staat voor een Rigid Inflatable Boat (RIB). De schippers zijn al jaren actief bij de Haagse Reddingsbrigade en kennen de zee op hun duimpje! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en het zoute water zal je om de oren vliegen. De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden. Ribvaren is gewoon waanzinnig genieten!

Pak nu je 10% Korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10%, geldig voor je volgende (groeps)boeking.

Met een groep naar Jorplace? Groepen x

Speciaal voor de vrijgezellenfeestjes, sportteams, studiereizen, bedrijfsuitjes en vriendengroepen hebben we enkele groepsarrangementen samengesteld. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Neem contact op