• Vakantie in Scheveningen


    Beach Hostel Jorplace

De leukste vakantie in Scheveningen

Een vakantie in Scheveningen heeft ontzettend veel leuks te bieden. Van surfen tot lekker vegan eten. Daarnaast is Scheveningen hartstikke goed bereikbaar vanuit alle hoeken van Nederland (en Duitsland). Je stapt in de auto, roept een paar keer ‘Oh Oh Den Haag’ en je bent er. Vier vakantie in Scheveningen en je hebt de tijd van je leven. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen tijdens een verblijf in Beach Hostel Jorplace.

Surfen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten.

Surfen in Scheveningen

Evenementen in Scheveningen

Bekijk hier een overzicht van de leukste evenementen in Scheveningen en Den Haag. Bekijk ook deze handige pagina van This Is The Hague voor de leukste activiteiten.

Evenementen in Scheveningen

Den Haag Activiteiten

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag. Deze oude stad achter de duinen biedt enorm veel mogelijkheden. Ons Beach Hostel is de ideale uitvalsbasis om bijvoorbeeld te kite-, wind-, of golfsurfen. Je kunt ook lekker gaan wandelen over het strand en door de duinen of gaan skateboarden met een van onze longboards over de vernieuwde boulevard.

Activiteiten in Den Haag

OHOH DEN HAAG Kroegentocht

Feest de hele avond door en ontdek de leukste tenten van Den Haag tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

Ga los in gezellige kroegjes, leuke feest cafés en spetterende clubs en ontmoet party animals vanuit de hele wereld.

Jong en oud, alleen of met een groep, tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar. Iedereen is welkom tijdens deze Haagse stapavond!

Bandjes zijn te verkrijgen  voor slechts €18,50 pp bij de Jorplace receptie.

https://ohohdenhaagkroegentocht.nl/

Fietsenverhuur

Wat is er "Nederlandser" dan lekker op de fiets door de duinen en door de stad toeren? Kaas en klompen misschien, zullen veel toeristen zeggen, maar als ze eens in Nederland geweest zijn, weten ze dat de fiets HET is.

Fietsverhuur in Scheveningen

Highlights in Scheveningen en de omgeving

Bekijk alle highlights in Scheveningen en de omgeving in een overzichtelijke kaart. Zo kun je makkelijk navigeren en de afstand naar je favoriete highlight opzoeken. 

Bekijk highlights in Scheveningen

Welk kamertype past bij jou?

Ons hostel beschikt over veel verschillende soorten kamers. Onze bedden en kamers in combinatie met onze prijzen laten niets te wensen over! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan kamertypes, namelijk: de 24-, 18-, 8-, 7-, 6-persoonskamers of een sfeervolle 3- of 2-persoons privékamer.

Bekijk kamertypes