Suppen

Ooit wel eens gehoord van SUP(pen)? SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van dit moment. En terecht want suppen is super leuk! Bij Stand Up Paddling sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf voort door met een lange peddel door het water te gaan aan weerskanten van je board. Suppen is gemakkelijk te leren en dus toegankelijk voor iedereen.

Suppen: wat leer je?

Door te suppen train je je hele lichaam omdat je voortdurend bezig bent je balans te zoeken en te houden; je buik, billen en benen zijn continue aan het werk. Daarnaast is er kracht nodig vanuit je armen, schouders en rug. Kortom, hier kan geen sportschool tegenop. Omdat je in de buitenlucht beweegt, je onderdeel bent van de natuur, werkt suppen ook nog eens heel ontspannend. Zowel fysiek als mentaal kom je met suppen dus volledig aan je trekken.

Suppen: meer informatie

Op deze website staat alle informatie over onze lessen, tours, clinics en events! Sol Sup Club is 7 dagen per week open van zonsopgang tot zonsondergang. Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of op telefoonnummer 06-24584403. Voor actuele informatie over lessen en events kun je gaan naar www.facebook.nl/solsupclub.nl

Sol Sup Club

Ooit wel eens van SUP(pen) gehoord? SUP staat voor Stand Up Paddling en is de snelst groeiende watersport van dit moment. En terecht want suppen is super leuk! Bij Stand Up Paddling sta je op een grote surfplank en beweeg je jezelf voort door met een lange peddel door het water te gaan aan weerzijden van je board.

Sol Sup Club is dé supschool van Scheveningen/Den Haag die lessen, clinics, tours en events verzorgt op zee, in het Westbroekpark én op de grachten in de Haagse binnenstad. Daarnaast bieden wij speciaal voor groepen de Big Sup aan; een enorm groot supboard geschikt voor maximaal 8 personen. Perfect voor teambuilding en vrijgezellenfeestjes. Voor gasten van Jorplace bieden wij suplessen aan met een korting van 5 euro per persoon!

Locatie:
Website: http://www.solsupclub.nl/
Telefoon: 0624584403
E-mail: [email protected]