Surfen

Je bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder dat je de ervaring van een surf sessie hebt beleefd. Surfen is de oudste watersport die bestaat en nog steeds de moeder van alle surfsporten. Naast het surfen is er tegenwoordig ook een andere sport zeer populair, het zogenaamde Suppen, waarbij je gebruik maakt van een peddel.

Voor de beste surflessen & beste deals in Scheveningen moet je bij een van ons Surf Partners zijn.Put jezelf ‘s middags lekker uit met een surfsessie en duik daarna bij Jorplace Beach Hostel in een heerlijk bedje.

The Shore

The Shore is een surfschool waar je samen groeit. In onze lessen staat persoonlijke aandacht voorop. De jarenlange ervaring van de instructeurs en de ideale locatie op de beste surfplek van Nederland zorgen ervoor dat je binnen no-time de ultieme kick van het surfen zult ervaren!

Heb je al een beetje ervaring en oefen je liever zelf? Geen probleem, we hebben materiaal genoeg!
Niet genoeg golven? De nieuwe boulevard van Scheveningen is de perfecte plek voor een longboard ride, maar we hebben ook een eigen skate-ramp waar je zelf tricks kunt oefenen.

more info : The Shore Scheveningen

Aloha Surfschool

Sinds 2002 is de Aloha surfschool gevestigd in Scheveningen en al sinds 2008 het hele jaar open!!

We zijn gesitueerd op het noorderstrand naast de haven, de beste spot voor het surfen in Nederland.

De surfschool staat op het surfstrand aan het einde van de Vissershavenweg en dan 100 meter naar links. Onze locatie biedt de kortste afstand tot de break. Na het surfen ben je welkom in ons restaurant waar wij uitsluitend biologisch en fair trade producten serveren.

Daarnaast kun je in de winkel terecht voor allerlei surf benodigdheden en de nieuwste surf fashion.

www.alohasurf.nl 

[email protected]

Hart Beach Surfschool

Laat je meeslepen in de wereld van de surf, op 5 min. loopafstand van Jorplace vind je ons op het strand. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

  • surflessen 
  • sup lessen
  • verhuur van surfgear
  • surfcamps

Maar ook voor en na het surfen is het een heerlijke plek om op het strand te genieten van onze Locatie: 

Hart Beach Quiksilver Surfschool Strandweg 3b 2586 JK Scheveningen

Website:  www.hartbeach.nl
Telefoon: +31(0)70 350 2591
E-mail[email protected]